اعزام دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ به اولین جشـنواره بـازی‌های بومی و محلی ویژه دانشـجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور

دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ طی مراسم بدرقه‌ای در روز چهارشنبه ۲۲ شهریور به اولین جشـنواره بـازی‌ها‌ی بومی و محلی ویژه دانشـجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور که در ارومیه برگزار می‌شود، اعزام شدند.

اولین جشـنواره بـازی‌های بومی و محلی ویژه دانشـجویان بین‌المللی از تاریخ ۲۷ تا ۳۱ شهریور برگزار می‌شود و تیم سه‌نفره از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در بازی محلی الختر شرکت خواهند کرد. جشنواره‏های ورزشی با محوریت بازی‌های محلی بستری برای حفظ و نگهداشت سنت‌های بومی و محلی و کمک شایانی برای تقویت روحیه، شور و نشاط، شادابی و سلامت جسم و ایجاد خودباوری و همچنین موجب افزایش طول عمر می‌شود و به‌عنوان یک عامل حمایتی در کاهش و یا حذف اضطراب، استرس و افسردگی خواهد بود. ورزش‌های گروهی حس تعامل، همفکری و همکاری را برای رسیدن به هدف‌های والا ایجاد می‌کند و ازخودگذشتگی، جوانمردی و استقامت را در افراد به وجود می‌آورد.